Волинь Новини

У Луцьку в багатоквартирних будинках на Молоді 19а та 21, встановлять індивідуальні теплові пункти

Керівництво ДКП “Луцьктепло” разом з очільниками міста зустрілись із лучанами, що мешкають у багатоповерхових будинках, де безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти (ІТП).

Цього разу очільників міста зустріли мешканці будинків за адресою Молоді, 19а і 21. Ігор Поліщук розповів присутнім, що встановлення ІТП дозволить їм заощадити до 30% від тієї суми, яку вони сплачували за тепло раніше. Окрім того, у їх під’їздах будуть встановлені балансувальні клапани, що регулюватимуть рівномірну подачу як на перший, так і на останній поверх будинку. ІТП встановлюється безкоштовно, за умовами програми співпраці Луцької міської ради, ДКП “Луцьктепло” та Євробанку, – передає пресслужба Луцькради.

Абонентська оплата за обслуговування ІТП становитиме до 20 грн на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть. При цьому люди отримають ряд суттєвих переваг – ІТП найвищої якості від італійського виробника, економія на опаленні до 30%, збалансована подача теплоносія з однаковим тиском для всіх квартир, регуляція обігріву при потеплінні чи похолоданні.

 

Leave a Comment