Новини

Ветеран АТО, який втратив ногу, побив водія, що вигнав його з маршрутки. ВІДЕО

Конфлікт між учасником бойових дій і водієм маршрутки виник через питання про безкоштовний проїзд. Увага! Ненормативна лексика! Відео розмови ветерана з водієм виклав у Facebook начальник штабу “Національного корпусу” в Чернігові Олександр Тарнавський.

“Вчора моєму товаришеві Владиславу Шатилові, який втратив на війні ногу, відмовили у безкоштовному проїзді, гарантованому законом. Крім того, водій почав принижувати Владислава при пасажирах і розмахувати своїм посвідченням учасника бойових дій в Іраку”, – написав Тарнавський. Сьогодні, за його словами, він разом із товаришем приїхав на кінцеву зупинку, щоб поговорити з водієм.

“Все закінчилося невдалою спробою водія поговорити з Владиславом по-чоловічому. “Розмова” відбувалася виключно між водієм і хлопцем із протезом, ніхто сторонній не втручався. Вже після припинення зйомки, водій вибіг напівголий і почав кричати нецензурну лайку, за яку відповісти не зміг. Зрештою втік у невідомому напрямку, залишивши автобус відкритим”, – написав Тарнавський. “Окремо хочу подякувати міській владі, яка всупереч закону скасувала пільговий проїзд. Чекайте на нові конфлікти”, – додав він. Нагадаємо, ветеран АТО Леонід Остальцев висловився на адресу українського боксера Олександра Усика.

Leave a Comment