Інтерв’ю Новини

″Це не конфлікт і не війна інтересів″, – Корбан розповів, чому не спілкується з Коломойським

Геннадій Корбан припинив спілкування з Ігорем Коломойським рік тому. Мова не йде про глобальний конфлікті чи війну інтересів – причина в  невідповідносты світоглядів.

Про свої стосунки з олігархом Ігорем Коломойським відомий український бізнесмен і політик Геннадій Корбан розповів в розмові з шеф-редактором “Хвилі” Юрієм Романенком, повідомляє ZNAJ.UA.

За словами Корбана, їх з Коломойським зараз не пов’язують ніякі  відносини і вони не спілкуються.

“Ми не підтримуємо з Ігорем Валерійовичем ніякого зв’язку, не шлемо один одному повідомлення. Просто припинили всяке спілкування. Мер Дніпра Борис Філатов припинив це спілкування, здається, чотири роки тому, я зробив те ж саме рік тому. У нас більше немає нічого спільного, ніяких особистих інтересів. Це не глобальний конфлікт і не війна інтересів, просто певна невідповідність світоглядів”, – пояснив Геннадій Корбан.

Політик зазначив, що він бачив багато речей, озвучених Ігорем Коломойським на початку каденції Володимира Зеленського. І те, що говорив колишній соратник, розходиться з світоглядом самого Геннадія Корбана, його поглядами на Україну загалом і на процеси в державі, які зараз відбуваються . Саме тому сторони, які більше нічого не пов’язує, припинили спілкування.

“У Ігоря Коломойського своє життя, свої проблеми, про які ми всі знаємо. У нас свої турботи. Шляхи розійшлися, так буває”, – зазначив Геннадій Корбан.

Leave a Comment