Новини

Ексглаву ОП Богдана хочуть притягнути до відповідальності за знущання над козлом (відео)

Колишнього очільника Офісу Президента Андрія Богдана хочуть притягнути до кримінальної відповідальності за знущання над твариною у Київському зоопарку. Про це написав на своїй сторінці у Facebook юрист Олексій Шевчук. 

“Сьогодні ініціювали кримінальне провадження щодо Андрія Богдана за жорстоке поводження з тваринами. Чекаємо реакцію поліції”, – написав Шевчук.

Як зазначається, напередодні в мережі з’явилося відео того, як ексглава Офісу президента проводить свій вільний час. Так, Богдана зняли у Київському зоопарку, однак його поведінка викликала чимало негативних реакцій. На відео колишній посадовець смикав козла за роги та намагався покатати на тварині свого собаку.

Нагадаємо, нещодавно колишній голова Офісу президента Андрій Богдан заявив, що йому подобається ідея висунення своєї кандидатури на виборах мера Києва.

«Казліна ти дурна!»Втомився від політиків – пішов у зоопарк до тваринок. Зустрів БОгдана:)P.S. До речі в зоопарку товпища народу. Про карантин точно ніхто не думає, особливо в довжеленній черзі в касу. Майже всі без масок. Відосік в першому лінку.

Gepostet von Роман Сухан am Montag, 25. Mai 2020

Leave a Comment