Волинь Новини

Хворіють родини і колективи, – Волинська ОДА

Нині на території області діють 12 активних спалахів коронавірусу. На COVID-19 хворіють цілими сім’ями, – розповіла під час брифінгу заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак. Вогнища інфекції фіксують у лікарнях та на підприємствах області. Станом на 25 травня на Волині 783 недужих, – повідомляє Супільне.

У коментарі Суспільному Тетяна Щербак розповіла, що нині активні спалахи коронавірусу – у селах Воротнів та Лище Луцького району. Там хворіє 20-ро місцевих. 5-ро з яких госпіталізовані. Лікарі обстежили 82 людини, які можуть мати COVID-19.

Хворих у цих селах може бути більше, каже Тетяна Щербак: “Коло осіб значно ширше і в Лищі і в Воротневі. Зараз говорити, щвони хворі і офіційно підтверджено я не можу, але про те, що коло ширше – так, коло ширше.”

Хворіють родини і колективи. У Волинській ОДА розповіли де найбільше недужих

Серед підприємств області найбільше хворих нині зафіксовано на птахофабриці у Володимирі-Волинському та на підприємстві “Волиньхолдинг”. На птахофабриці станом на 25 травня лабораторно підтвердили 7 випадків інфікування. Ще пів сотні працівників чекають результатів ПЛР. На “Волиньхолдингу” наразі 8 випадків інфікування.

Через кількість хворих на Волині карантин не послаблюватимуть, щонайменше, до п’ятниці, – каже заступниця голови ОДА.

Leave a Comment