Новини

Трамп: Я – найгірше, що траплялося з Росією

Президент США Дональд Трамп вважає, що російський лідер Володимир Путін добре до нього ставиться, але не хоче його перемоги на майбутніх виборах глави держави.

Про це американський лідер заявив в інтерв’ю журналістці Шеріл Аткіссон, яке було опубліковано 24 травня, – передає видання “Кореспондент”.

“Я – найгірше, що траплялося з Росією, Путін це розуміє. Я в хороших відносинах із Путіним, але він це розуміє. Він, імовірно, не хоче, щоб я переміг. Я думаю, що я йому подобаюся, але я впевнений, що він не хоче, щоб я переміг”, – зазначив Трамп.

Він також упевнений, що Китай також не хоче його перемоги на виборах.

Нагадаємо, у 2016 році після обрання Трампа президентом США виник скандал, пов’язаний із російським втручанням в американські вибори.

У квітні 2019 року Міністерство юстиції США оприлюднило доповідь спецпрокурора Роберта Мюллера за підсумками дворічного розслідування про імовірну змову американського лідера з РФ.

Спецпрокурор встановив, що Росія втручалася у вибори в США у 2016 році, але виборчий штаб Трампа в цьому участі не брав. Москва усі звинувачення заперечує.

Leave a Comment