Важливо Волинь Новини

Спалах COVID-19 в психіатричній лікарні на Волині: персоналу рекомендували два тижні не залишати робочі місця

Лікарям Волинської обласної психіатричної лікарні на найближчі 14 днів радять ввести закритий режим роботи з постійним цілодобовим перебуванням персоналу без виходу за територію установи.

Як повідомляє пресслужба Ківерцівської РДА, такі рекомендації озвучила голова райдержадміністрації Алла Гонтар під час засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій голова.

“Директору комунального підприємства “Волинська обласна психіатрична лікарня Луцька” рекомендується стаціонари та відділення перевести в закритий режим з постійним цілодобовим перебуванням персоналу без виходу за територію установи на найближчі 14 днів з відповідною організацією харчування, побуту, санітарно-гігієнічних заходів і відповідною оплатою медичних працівників та обслуговуючого персоналу (при можливості – 300% до окладу). Здійснювати обстеження методом ПЛР 100% працівників закладу і пацієнтів з метою відокремлення хворих від здорових. Дефіцит кадрів, який можливо виник у відділенні в смт Олика, покрити за рахунок працівників, які працюють в інших структурних підрозділах КП “Волинська обласна психіатрична лікарня Луцька” Волинської обласної ради з організацією їх підвезення “, – йдеться в повідомленні.

Leave a Comment