Волинь Новини

Волинянин потребує термінової допомоги

Родичі, знайомі, друзі, однокурсники просять не байдужих людей долучитись до порятунку від хвороби Володимира Мельника, жителя села Холонів, Горохівського району, Волиньської області.

Лікарі реанімаційного відділення і кардіологічного відділення Волинської обласної лікарні діагностували в нього аневризму аорти грудного відділу з розшаруванням.

Для лікування волинянину потрібні дві дороговартісні операції, які обійдуться в 13 тисяч доларів. Для родини це великі, не підйомні кошти.

Рік тому родина втратила рідну сестру Володимира. Залишається довіритися Божій волі і не падати духом, надіятися і молитись за хворого Володимира. Велике спасибі лікарям реанімаційного відділення Горохівської РЛ і кардіологічного відділення Волинської обласної лікарні за професіоналізм та небайдужіть до чужого горя.

Знаєм, світ не без добрих людей. Головне зараз для Володимира – бажання жити заразди дітей і онуків без болю, страждань і душевних мук з вірою в Бога. Дякуємо за Вашу милість і доброту, небайдужі люди.

Кошти можна перераховувати на карту ПриватБанку:

Номер карти: 5168 7574 0824 1851

Отримувач: Мельник Володимир Валентинович

Тел.: 0680346687

Leave a Comment