Новини

На ремонт автомобільних доріг на Волині витратять більше 36 млн

На послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення Волинської області – ремонт штучних споруд – цього року скерують більше 36 мільйонів гривень, – про це повідомляє ІА “Волинські новини“.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 8 червня, аукціон, своєю чергою, має розпочатися 14 липня.

Очікувана вартість ремонту штучних споруд становить 36,668 мільйона гривень.

Роботи включатимуть демонтаж і розбирання елементів мостів, влаштування накладної плити, нанесення деформаційних швів, влаштування тротуарних консолей, нарощення парапетного огородження, влаштування перехідних плит та шафових стінок, улаштування відкрилків і тротуарних плит на відходах, кріплення укосів насипів монолітним залізобетоном, посилення опор, захист бетонних поверхонь, встановлення огородження тощо.

Ці послуги мають надаватися до кінця 2020 року.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема двох кранів на автомобільному ходу, двох компресорів, установки для свердління отворів, машини для перевезення вантажів і пересувної електростанції, а також працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Leave a Comment