Новини

Відома причина смерті українського подружжя

Експертиза правоохоронних органів Індонезії виявила в крові померлого в готельному номері на острові Балі українського подружжя отруйні речовини, остаточну причину смерті буде встановлено за результатами аутопсії тіл.

Про це у п’ятницю, 22 травня, повідомив Укрінформу директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, пише Укрінформ.

«За результатами проведених аналізів, у крові померлих було виявлено вміст метанолу та етанолу, що може свідчити про факт отруєння українців», – сказав дипломат.

Він додав, що з метою виявлення джерела отруєння слідчі провели повторний огляд місця події і виявили додаткові речові докази, які були доправлені на експертизу.

«Для остаточного підтвердження причин смерті громадян України 18 травня було проведено аутопсію тіл померлих, результати якої будуть повідомлені додатково», – зазначив Погорельцев.

Директор Департаменту також поінформував, що МЗС та Посольство України в Індонезії наразі опрацьовують питання репатріації тіл померлих українців.

«Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Посольства України в Індонезії», – запевнив Погорельцев.

Leave a Comment