Новини

Єрмак від імені Зеленського запрошував Супрун в команду реформ

Колишня очільниця Міністерства охорони здоров’я української держави Уляна Супрун заявила, що глава ОПУ Єрмак Андрій від імені гаранта Конституції України Володимира Зеленського пропонував їй приєднатися до Національної ради реформ.

Про це передає Replyua.net, більш докладно про це йдеться в пості Уляни Супрун в соціальній мережі «Фейсбук».

Цитата з опублікованого Супрун поста: «Під час зустрічі Єрмак озвучив бажання, щоб я приєдналася до Національної ради реформ». На питання Супрун щодо планів реформ, структурі, функціонал, а також повноваження комітету в Офісі президента України нічого не відповіли. Щодо питання про загрозу дублювання функціоналу уряду і майже гарантованих конфліктів, теж ніякої відповіді не було.

Як розповіла Супрун, за десять хвилин зустрічі Андрій Єрмак відлучився для телефонної розмови, але більше не повернувся. Колишня керівник Міністерства охорони здоров’я України вважає, що Єрмак для галочки влаштував таку зустріч, але в реальності ніякого пропозиції і не було. Вона додала: «Схоже, що все було зроблено для того, щоб згодом можна було стверджувати, що Уляні Супрун пропонували, але вона не захотіла».

Leave a Comment