Важливо Новини

Зеленський розповів коли розпустить Верховну Раду

Президент України Володимир Зеленський поки не планує розпускати діючий склад Верховної Ради. Про це на прес-конференції у Маріїнському палаці розповів Володимир Зеленський, повідомляє 1News.

«Поки партія «Слуга народу» буде голосувати за всі важливі законопроекти, серед яких і банківські, і про імпічмент, і все, що було в нашій програмі, поки це буде, я буду підтримувати партію «Слуга народу». Не просто партію, а я буду підтримувати монобільшість, тому що вони виконують свою роботу», – зазначив Президент.

В той же час Зеленський зауважив, що як тільки «Слуга народу» перестане виконувати свої обов`язки і почне лобіювати інтереси певної комерційної групи, то він одразу буде вирішувати це питання (мається на увазі розпустить Верховну Раду – ред.)

Окремо Володимир Зеленський зазначив, що на місцевих виборах буде підтримувати кандидата в мери Києва від «Слуги народу».

«Праймеріз буде (на виборах у Києві – ред.). Там будуть кандидати від «Слуги народу», мається на увазі депутати, що входять у фракцію «Слуга народу». Однак будуть брати участь також і незалежні кандидати. Хто буде кращим, того я і підтримаю», – додав Зеленський.

Leave a Comment