Новини

Зеленський вимагає, аби середній і малий бізнес виходили на міжнародний ринок

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що хоче, щоб не лише великі підприємці виходили на міжнародний ринок, але й щоб таку можливість отримав середній і малий бізнес.

Про це йшлося під час зустрічі щодо пришвидшення зростання експорту та залучення інвестицій в Україну як запоруки економічної стабільності, передає Depo.ua із посиланням на прес-службу президента України.

Варто зазначити, що в зустрічі взяли також участь міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, заступники керівника Офісу президента Ігор Жовква та Юлія Ковалів, радник голови держави з питань економіки Олег Устенко та секретар Національної інвестиційної ради Леван Варшаломідзе.

“Я хочу, щоб український бізнес мав можливості експорту. Хочу, щоб не лише великі підприємці виходили на міжнародний ринок, але й щоб таку можливість отримав середній і малий бізнес, наприклад, фермер з якісною продукцією чи підприємець з унікальним виробництвом, щоб вони йшли на експорт і виростали до великих бізнесів, щоб мали таку мотивацію”, – наголосив Зеленський.

Leave a Comment