Новини

В Україну повернуться заморозки: синоптик здивувала прогнозом погоди на найближчі дні

Як стало відомо, погода поки не поспішає радувати українців літніми градусами. У найближчу добу очікуються помірне тепло, місцями пройдуть дощі.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, своїм прогнозом поділилася синоптик Наталка Діденко.

Погода в Україні 20 травня

Перемістяться атмосферні фронти сьогодні ввечері в центральну частину України, а завтра, в середу, їх дощі очікуються на сході, а також в Сумській області та на півдні.

У західних та центральних областях 20 травня істотні опади не очікуються. У центральних областях вдень буде ясна погода. Вітер буде свіжим, з північно-заходу, поривчастим.

Температура повітря найближчої вночі 8-12 градусів, на півдні 10-15 градусів, завтра вдень в Україні очікується 14-19 градусів, у південній частині та на Закарпатті 17-24 градуси.

В Києві 20 травня суттєві дощі малоймовірні, вночі 10 градусів, вдень в середу 17 градусів тепла.

Окремо Наталка Діденко попередила, що поки літнє тепло не прогнозується, але все-таки з наступного тижня буде тепліше. Дощі – невеликі та помірні будуть чергуватися з сонцем.

“За попередніми прогнозами, 22-23 травня при прояснення, при чистому небі, в нічні та ранкові години на півночі, заході і в центрі України є ймовірність невеликих заморозків”, – прогнозує синоптик.

До слова, раніше кандидат географічних наук, синоптик Харківського гідрометцентру Ігор Кибальчич розповів, що погода в Україні влітку 2020 не буде бити рекорди температур, як було в попередні роки. Літні місяці в цьому році будуть теплими, але екстремальної спеки чекати не варто.

 

Leave a Comment