Новини

Гордон взяв інтерв’ю у терориста Гіркіна: активісти протестують, спецслужби – дякують

Відомий український журналіст Дмитро Гордон після гучного інтерв’ю з колишнім так званим «прокурором Криму» поговорив з російським терористом Ігорем Гіркіним (Стрєлковим).

Про це повідомляється на сайті видання «ГОРДОН».

Відзначається, що програму для особистого YouTube -каналу журналіста записали по Skype. Під час інтерв’ю колишній міністр оборони ДНР» розповів про вторгнення на Донбас, трагедії рейсу МН-17, президента Росії Володимира Путіна, про екс-помічника господаря Кремля Владислава Суркова і суду в Гаазі.

Так, терорист розповів, що проукраїнських активістів Юрія Дяковського і Юрія Поправку розстріляли за його наказом.

“Живим їм ніхто живіт не розпоров. Ні, не жалкую, що їх розстріляли. Вони були ворогами і прибутку з диверсійною метою зі зброєю та вибухівкою”, – сказав він.

Гіркіна Гордон вважає символом і одним з головних персонажів російської агресії проти України. Журналіст стверджує, що хотів би, щоб програму подивилися у всьому світі і «побачили, як путінська Росія, поставивши перед собою мету захопити частину України, прийшла до нас з вогнем і мечем». Гордон називає московського терориста історичною фігурою, стверджуючи, що відповіді Гиркіна на його питання – це свідчення, історія і вирок для російської влади.

Відразу після виходу інтерв’ю активісти прийшли під офіс журналіста Дмитра Гордона.

Акция под офисом Гордона, взявшего интервью у террориста Гиркина 01

Акция под офисом Гордона, взявшего интервью у террориста Гиркина 02

Акция под офисом Гордона, взявшего интервью у террориста Гиркина 03

Акция под офисом Гордона, взявшего интервью у террориста Гиркина 04

У відповідь журналіст Дмитро Гордон заявив, що записав інтерв’ю з колишнім “прокурором” окупованого Криму Наталією Поклонский і колишнім ватажком російських бойовиків на Донбасі Ігорем Гіркіним “в співдружності з українськими спецслужбами”.

Leave a Comment