Новини

Серед новообраних депутатів у Раді є люди, у яких вже з’явилася “корона на голові”, – Разумков

Такі прояви негативні, оскільки в майбутньому доведеться знову стати “звичайними хлопцями”.

У нинішньому парламенті є депутати, у яких вже з’явилася “корона на голові”. Таку думку в інтерв’ю на “112 Україна” висловив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

На його думку, такі прояви негативні, оскільки в майбутньому доведеться знову стати “звичайними хлопцями”.

Крім того, Разумков вважає, що багато уваги приділяється саме скандалам, в які потрапляють депутати, зокрема від “Слуги народу”, не звертаючи уваги на професіоналізм і позитивні якості інших депутатів.

“Всі дорослі люди, і самі відповідають за те, що вони роблять. Але інформаційний простір побудовано так, що про хороше не говорять. Говорять про зашквари, про помилки, про скандали, в які потрапляють народні депутати. І не кажуть про те, що серед них багато людей, професійних, які якісно виконують свої функції. Виконували їх раніше, виконують їх сьогодні. І головне – вони залишилися людьми. Мені дійсно є з чим порівнювати. Раніше теж було дуже багато гідних людей, і в парламенті так само, але я бачив, як люди змінювалися. І в цьому парламенті це. Вчора він був простим хлопцем, а сьогодні він почувається вже народним депутатом, в поганому сенсі цього слова. З’являється корона, з’являється “так я ж народний депутат”. Це погано, тому що сьогодні ти народний депутат, а завтра можеш бути просто хлопцем”, – сказав Разумков. 

Дмитро Разумков очолює Верховну Раду з 29 серпня 2019 року. Разумков був головою партії “Слуга народу” з 27 травня до 10 листопада 2019 року.

Leave a Comment