Волинь Новини

«Таке враження, що тут побували хворі»: на Волині розгромили дитячій табір (ФОТО)

Невідомі особи завдали збитків на 25 тисяч гривень табору “Світанок”, що у селі Дачне Ківерцівського району, проникнувши у приміщення та вчинивши там безлад.

Про це розповіла голова обласної організації профспілки працівників державних установ Ольга Сабурова.

На травневі вихідні невідомі розбили вікно і проникли у приміщення табору “Світанок”. Порізали подушки, матраци, перекинули меблі, побили плафони, дзеркала, розламали господарське приладдя. Порошковим вогнегасником окроплені усі дитячі кімнати та сходи — каже Сабурова.

Голова обласної організації профспілки працівників державних установ Ольга Сабурова: “Було таке враження, що тут побували якісь підлітки “не сповна розуму” чи якісь хворі. Придбані нами торік нові матраци, подушки, були понищені”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку демонтують незаконні кіоски на Центральному ринку, базарники намагаються завадити

Працівниця табору “Світанок” Світлана Степанюк: “Працюю біля 20 років, але такого у нас ще не було. Мабуть, що це хлопці булиЯ не знаю де вони живуть і хто їх так виховує. Дуже важко те пір’я збирати, дуже роз’їдає і очі, і слизову”.

Працівники табору написали заяву в поліцію. Це підтвердив тимчасово виконувач обов’язків начальника Ківерцівського відділу поліції Тарас Генсіровський. За його словами, особи, які вчинили правопорушення ще не встановлені, триває розслідування.

Джерело: UA:Волинь.

 

Leave a Comment