Новини

“Слуга Народу” Євген Шевченко виступив за повернення радянської системи охорони здоров’я

Депутат “Слуги народу” Євген Шевченко виступив за відновлення радянської системи медицини, але дітей водить в клініку “Борис”.

Про це він заявив в інтерв’ю програмі “Тема дня”, уривок якої опублікувала в Facebook журналістка Дарія Гірна, інформує Цензор.НЕТ.

Я хочу, щоб у нас була система як в Радянському Союзі, тому що це найкраща система, яка була в усі часи, і пандемія показала, що це найкраща система. І тому у нас немає такої катастрофи, як в інших країнах. У нас радянська влада коли була в 1920-1930-х роках такі пандемії отримувала! Це все через кров і смерть людей досвід, розумієте. Це напрацьовувалось роками. Прийшла Супрун і каже: “Будемо робити, як в Канаді і в Англії”. Головне – все , що попередники наші зруйнували, треба відновити. Це головна реформа медична, яку я бачу”, – підкреслив депутат.

Шевченко також упевнений, що кошти повинні розподілятися по лікарнях залежно від того, скільки населення в регіоні, іншу точку зору він назвав “капіталістичною”.

“Це капіталізм, який нам нав’язують, він ніколи не приживеться в Україні”, – упевнений нардеп.

При цьому сам він “ні в яку клініку не ходить”: “Я щоранку встаю і бігаю 7 кілометрів, так як вважаю, що найкраща профілактика від коронавірусу – це спорт і здоров’я”.

Коли журналістка уточнила у нардепа, як же він судить про стан медицини, якщо не лікується, він звинуватив її в маніпуляції, вказав, що “має родичів і друзів”, а потім заявив: “У” Борис “ходжу з дитиною”.

Друзі, сьогодні в "Темі дня" говорила з депутатом "Слуги народу" Євгеном Шевченком. Він зізнався, що є прихильником радянської системи медицини, але дітей водить в клініку "Борис". Ніколи не лікувалася в "Борис". Хтось знає, там теж жива черга з 5-ї ранку, нема йоду, 50 грн на шприци і конверт хірургу після операції?)

Gepostet von Дарія Гірна am Freitag, 15. Mai 2020

Leave a Comment