Важливо Волинь Новини

На Центральному ринку Луцька побилися підприємці, муніципали і поліція. ВІДЕО

На Центральному ринку у Луцьку працівники муніципальної варти з 16:30-ти розпочали демонтаж металевих кіосків. Нині, 15 травня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради ухвалили рішення про демонтаж тимчасових споруд на вул. Глушець (кіоск №1-9), – повідомляє Суспільне.

Там зібралися підприємці, поліцейські. Розпочалися сутички.

Поліцейський Володимир Солоненко розповів Суспільному, що на ринку було орієнтовно до двох сотень людей. Одну травмовану під час сутички жінку забрала карета швидкої, про це розповів кореспондент Петро Юровчик, який перебував на місці події.

Підприємці розпочали перемовини із юристом муніципальної варти Луцька Дмитром Чіпаком. Він розповів, що працівники муніципальної варти мають знести 9 контейнерів.

Підприємець Юрій Осташевський: “Представник муніципальної варти каже, що він попереджував мене, бо в них сьогодні рішення. Особисто він мене не попереджував. Сам каже, що не дзвонив. Це — крадіжка.”

Станом на 20 годину на Центральному ринку є підприємці. Поліцейські забезпечують охорону громадського порядку.

Речниця управління Нацполіції області Ольга Бузулук розповіла, що інформацію про травмованих під час сутички перевіряють.

Leave a Comment