Важливо Волинь Новини

“Силовий метод буде продовжено”, – луцька муніципалка про демонтаж на ринку

Керівниця департаменту муніципальної варти Луцька Юлія Сиротинська прокоментувала Суспільному дії мунвартівців на території Центрального ринку обласного центру. З її слів демонтажні роботи на території ринку продовжуватимуться і надалі, – повідомляє Суспільне.

Нагадаємо, напередодні працівники департаменту спиляли металеві ворота-вхід до Центрального ринку обласного центру. Загалом було демонтовано четверо воріт, три зі сторони вилиці Замкової, одні ворота зі сторони вулиці Глушець і частину паркану зі сторони вулиці Замкової.

Через дії мунвартівців підприємці ринку двічі за добу перекривали рух транспорту на різних частинах доріг навколо території ринку.

Начальниця департаменту муніципальної варти Луцька Юлія Сиротинська: “Дана територія буде очищена від незаконних конструкцій, які там розміщені у відповідності до рішення Луцької міської ради, яке мало місце у січні 20. Ми діємо у правовій площині. і в праві здійснювати з даної земельної ділянки будь-які заходи, які не заборонені законом.”

ЩО ВІДОМО:

– 29-го січня депутати Луцької міської ради вирішили припинили дозвіл на користування земельною ділянкою на вулиці Глушець, 1 комунальному підприємству “Луцькі ринки”.

– У ніч з 2-го на 3-те лютого відбулася перша спроба демонтажу контейнерів з Центрального ринку Луцька.

 10 лютого працівники муніципальної варти почали демонтаж паркану на Центральному ринку. Люди стали “живим” щитом і не підпустили їх до огорожі.

 Керівниця муніципалів разом із підлеглими демонтовувала МАФ на території ринку. За згодою окремих підприємців металеві ятки зносили і перевозили упродовж лютого-березня цього року.

 Підприємці та працівники центрального ринку неодноразово приходили до Луцької міської ради з проханнями не руйнувати їхнє майно.

Leave a Comment