Волинь Новини

У місті на Волині підтвердили 62 випадки коронавірусу

Як відомо, станом на 14-те травня у Нововолинську зареєстровано 62 випадки захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно Тридцять дві людини одужали. Чотири випадки летальні.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтвердили два нові випадки коронавірусної хвороби, – інформують на сайті Нововолинської міськради.

Серед усіх хворих на коронавірус мешканців Нововолинська 10 лікуються в інфекційному відділенні місцевої ЦМЛ,  двоє людей перебувають у реанімації, двоє нововолинців –  в обласній лікарні, а ще 12 отримують лікування амбулаторно.

Крім того, у Нововолинську лікуються стаціонарно 6 іногородніх громадян, які мають коронавірусну хворобу, та амбулаторно одна людина з Іваничівського району.

Всього у Нововолинську взято 574 забори матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в т.числі за останню добу –17. За увесь період зроблено 152 швидкі тести.

Нагадаємо, на Волині вранці 14-го травня повідомили про 252 випадки коронавірусної інфекції.

У Володимирі-Волинському на ранок 14-го травня стало відомо про перший летальний випадок: помер чоловік 1976 року народження у якого виявили коронавірус.

До слова, в Україні станом на 09:00 14-го травня лабораторно підтверджено 16 847 захворювань на Covid-19.

Leave a Comment