Важливо Волинь Новини

Пустовіт проситиме прем’єра, відкрити промислові ринки

Останнім часом до Луцької міської ради надходять звернення від лучан та підприємців щодо відкриття промислових ринків у місті.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, послаблення карантинних вимог не стосується роботи непродовольчих ринків. Тобто, їхнє відновлення досі під забороною, – зазначили в Луцькій міській раді. Повідомляє ІА “Конкурент“.

Працівники управління розвитку підприємництва та реклами Луцькради сконтактували зі своїми колегами з інших обласних центрів, щоб вивчити ситуацію в Україні загалом. Встановлено, що у Сумах, Чернігові, Чернівцях, Львові, Вінниці, Києві, Івано-Франківську, Запоріжжі, Полтаві, Тернополі та інших містах, дотримуючись постанови уряду, роботу промислових ринків не відновили. Водночас, у Хмельницькому самовільно розпочав роботу оптовий ринок, проте за інформацією Хмельницької міської ради, рішення щодо роботи ринку не ухвалювали.

Луцька міська рада керується вимогами чинного законодавства та ухвалює рішення з дотриманням усіх встановлених протиепідемічних заходів, тож на сьогодні відкрити промислові ринки немає можливості. Підтримуючи позицію підприємців міста Луцька, секретар міської ради Григорій Пустовіт надіслав звернення до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням термінового пом’якшення карантинних заходів шляхом відновлення роботи непродовольчих ринків на території міста Луцька.

Leave a Comment