Важливо Волинь Новини

“Дякую тобі, найрідніша” – відомі волиняни зворушливо привітали своїх мам з особливим святом

“Перший подарунок, який дає нам мати – це життя, другий – любов, і третій – розуміння.” (Д. Брауер)

День матері – зворушливе свято, яке щорічно відзначають у другу неділю травня. Традицію підтримують у багатьох країнах світу, Україна теж не стала вийнятком. Із самого ранку соцмережі “вибухнули” сімейними світлинами та словами вдячності для мам як від знаменитостей, так і від простих українців. Журналісти видання “Волинь infa” пропонують переглянути, як привітали з  цим особливим днем своїх найрідніших жінок волиняни.

“Ми ростемо, дорослішаємо, мужніємо… Тільки ти, мамочка, завжди залишаєшся доброю, ніжною, милою, молодою, сучасною, дуже красивою!
З Днем матері, наша рідненька! Ми так тебе любимо!”
Це щире привітання отримала від своїх дорослих синів Миколи та Назара відома луцька громадська діячка, заступниця директора Палацу учнівської молоді, хореографка та голова громадської організації “Національна гідність” Олена Балабаш.
“Ніхто так, як мама, не приголубить, ніколи не зрадить і не розлюбить. Коли ми з тобою, дорога наша мамочка, – ми завжди щасливі, усміхнені, впевнені, захищені, заціловані, кохані, “маленькі”! У цей святковий день дякуємо тобі, рідненька, за все, теплими словами, хорошими вчинками, щирими емоціями, безмежною любов’ю!”
Ці слова вдячності присвятила своїй мамі сама Олена Балабаш і прикріпила у дописі світлини з матір’ю та рідною сестрою Тетяною.
“Любимо тебе, мамо. Дякуємо за усе, що зробила для нас. Щиро бажаємо довгого, щасливого життя і якнайбільше ось таких родинних днів, коли ти об’єднуєш нас, повертаючи відчуття дитинства і душевного спокою.”
З такими словами звернувся до своєї неньки перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. Святковий день разом з рідними чиновник провів  вдома у своєї мами Валентини.
Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович привітала зі святом не лише власну маму, а й усіх жінок області.
“Материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою, що надає нам енергії та натхнення долати життєві труднощі та досягати успіху. І ким би ми не були, чого б не досягли, ми всі у цей святковий день стаємо просто синами і доньками своїх матерів – лагідних, турботливих і завжди до нас прихильних.” – переконана Ірина Вахович.
Посадовиця побажала усім матерям довгих і щасливих років життя при доброму здоров’ї, любові, шани та поваги від дітей і онуків.
Експрессекретарка волинських патрульних Ольга Бузулук теж подякувала своїй матері Марії емоційним дописом у Фейсбуці.
“У цей день, як і завжди, протягом життя, дякую Матусі, що виховувала і терпіла. Завжди, щовечора, я молюсь за її здоров’я і благополуччя… Мама – святе слово для мене. Хай матері будуть щасливими.” – побажала жінка.
До слова, Ольга Бузулук сама двічі стала мамою.
“З Днем матусі, найрідніша! Правда ж, в мене мама красуня?”
Просто, коротко і щиро привітала зі святом свою маму журналістка Валерія Колісник та опублікувала під дописом на своїй сторінці у Фейсбуці світлини з мамою Наталею та двома рідними сестрами. Зауважимо, що дівчата дуже схожі на маму та між собою.
“А моя мама крім того, що найкраща в світі, так ще й завжди підтримає, допоможе та порадить.
Вітаю тебе, моя мамо, з Днем матері!” – написав гітарист метал-гурту «MOTANKA» Анатолій Жалнін під світлиною з матір’ю Жанною та рідним братом Віктором.
Зображення може містити: 4 особи, в тому числі Victor Verba Motanka та Anatolii Motanka, люди стоять та надворі
До слова, Віктор Жалнін є солістом метал-гурту «MOTANKA» і на своїй сторінці у Фейсбуці музикант теж долучився до привітань неньки та оприлюднив шкільне фото, а поруч – світлину з братом Анатолієм і дружиною (відомою телеведучою та моделлю) Світланою Рижук.
“А у мене мама ще й моя перша вчителька у школі. Мамуля, вітаю тебе з Днем матері! Дякую тобі за все! Обіймаю та цілую!”
“Ми ростемо, але для мам залишаємося дітьми. Сьогодні, окрім 8 березня, друге жіноче свято у році. Бережіть своїх мам. Цінуйте їх. Відірвіться від повсякденної рутини і подзвоніть, запитайте:
– Як справи, мам?
Для тих хто не має вже мами, знайте – вони біля вас. І навіть коли здається, що ти один, вони будуть біля вас.
Для майбутніх мам: нехай ваші діти люблять вас і будуть здорові. Всім тепла. Всім добра.”
Ці зворушливі слова належать відомому на Волині громадському активісту Іллі Токаренко.
“Мам! Ми тебе любимо, дуже! Будь завжди усміхненою, красивою, як ти є, а ми будемо далі на тебе рівнятися, бо ти – найкраща мама і фантастична жінка!”
Подякувала депутат Луцької міської ради Юлія Вусенко своїй матері Наталії і зізналась, що рівняється на неї.
Усіх теплих та приємних слів, щирих емоцій та пам’ятних світлин не вмістити в одній публікації, а їх сьогодні в мережі можна побачити чимало. Редакція видання “Волинь infa” приєднується до найщиріших привітань та бажає усім матерям міцного здоров’я, довгих років життя, сімейного затишку та жіночого щастя!

Leave a Comment