Важливо Волинь Новини

«Нам відомі інші імена – Володимира Зеленського, Юрія Погуляйка, Дениса Шмигаля», – Володимир Бондар

«Як на мене, ситуація із доплатами медиків, яка не повинна залишитись без уваги. Влада повинна показати, хто вона – набір випадкових людей чи все ж влада.

Про це заявив голова депутатської групи “Патріоти Волині” Володимир Бондар.

Якщо посадовці на усіх рівнях говорять, що треба всі ресурси залучити на боротьбу з коронавірусом, то одним з найважливіших напрямків є фінансова підтримка тих, хто на передовій, тобто медиків – від санітарок і до головних лікарів. Є позиція президента, уряду, але, на жаль, крім слів, нічого не відбувається.

Я вважаю, що кожна проблема, в тому числі ця, повинна мати ім’я та прізвище людей, які саботують роботу. Вони повинні понести покарання і не тільки у вигляді звільнення з посад, а й більш серйозні.

Якщо імена винних нам невідомі, то відомі інші імена – Володимира Зеленського, Юрія Погуляйка, Дениса Шмигаля. Якщо вони не знайдуть відповідальних, то повинні самі ними стати.

Але також не можна чекати подачок від влади і ховати голову в пісок. Органи місцевого самоврядування повинні приймати рішення про виплату коштів медикам. Напевно, обласна рада теж таке рішення повинна ухвалити. Ми сконцентрували більше 60 мільйонів гривень на боротьбу з коронавірусом і вважаю, що з цих коштів потрібно виділити гроші на зарплату медиків. А, якщо влада все ж розродиться і направить державні кошти, то вони мають бути використані на інші програми».

Leave a Comment