Новини

Кравчук раптово висловився про приналежність Криму: “Це територія Росії”

Перший президент України Леонід Кравчук вразив заявою про анексований Крим.

Так, Кравчук несподівано заявив, що Крим є частиною Росії, і це незмінний факт. Він порадив забути про цих територіях, адже там діють закони Росії.

Про це він сказав в ефірі програми «PRIME:Скрипін» на телеканалі ATR.

кравчук

«Крим — це вже територія Росії сьогодні. Окупована (територія — прим. ред.), але Росії. Принаймні, там діють російські закони і російські норми життя, це ж факт», — сказав Кравчук.

Зовсім недавно він озвучував іншу думку, в якій заявляв про те, що Крим – це Україна. Крім того, Леонід Кравчук був сповнений оптимізму з приводу повернення Криму і Донбасу під контроль Києва.

За його словами, Донбас можна повернути пропагандою і прагненням до миру, а з Кримом потрібна інша тактика, але і вона приведе Україну до успіху. У Раді Федерації ці надії Кравчука назвали дивними.

 

7 коментарів

  • Це той хто здав росіянам Крим ще в 1991р. дозволивши розміщувати там їх війскову базу. Кому ще тоді не було зрозуміло, що це на завжди?
    Для президента(!) це зрада інтересів держави.
    А всіх громадян України, цей чорт ощастливив мілліардами купоно-карбованців по вартості папірця для туалету.
    Він сам публічно визнав свою корупцію – отримання хабаря у Швейцарії (хатинку…)
    Що від зрадника мож очікувати?…

  • Крим рішив залишитись частиною України. Росія зайняла Крим підступно та протиправно. Росія під каральним заходом (санкціов) доки не покине Крим. Совєтський союз покинув східну Німеччину. Всі ці дійсності (факти).

  • Той маразматик, комуняка,
    Вже знову змінює окрас!
    Посинів з Янеком – собака,
    Тепер – зелений підарас.

    І лиже задницю до блиску,
    Партійний досвід наяву.
    Тож краще випав би з колиски,
    Чи висцяли на кропиву.

    Розтринькав все, що можна було,
    Тепер поради роздає!
    Кравчучку ми ще не забули,
    Це все досягнення твоє!

    13. 05. 2020 р.

    ID: 876268
    ТИП: Вірші

  • конечно России … 1853 – 1856 – русско – турецкая война…. Россия воевала с асманской империей за Крым .. тогда слова Украина в помине не было – это была Новороссия , Малороссия.. а в 17 году Ленин определил трериторию как украинская народная республика… Крым достался на шару .. как достался так его и просрали….

    • А кому принадлежал Крым до 1853 ? Надо знать историю всю, а не выборочно, что вам надо. Вы еще подкорректируйте Википедию, уберите греков, татар, ….И что Катерина завоевала Крым . А слово Украина было уже в Ипатьевской ведомости (1184 г) !!!!!! Ишь, Ленин подарил республику, Бл…..

  • КРАВЧУК ВСЕГДА УМЕЛ ВИДЕТЬ РЕАЛЬНОСТЬ, ОН НЕ ПРОСТО ТАК ДОН ТЕФЛОН УКРАИНСКОЙ ПОЛИТИКИ. СПРАВЕДЛИВОСТИ РАДИ НУЖНО СКАЗАТЬ, ЧТО КРЫМ НИКОГДА НЕ ИМЕЛ УКРАИНСКОГО НАСЕЛЕНИЯ – ЕГО ЗАСЕЛИЛИ РУССКИЕ, А ПОТОМ ПЕРЕДАЛИ НА БАЛАНС УССР – КОГДА ТАМ ВСЕ РУССКИЕ ОФИЦЕРЫ КРУГОМ И НИКОМУ НЕ ПРОЛЕЗТЬ. ТАК ОБРАТНО В РОССИЮ И УШЛИ, ВМЕСТЕ С ОФИЦЕРАМИ. А Я В ТОМ КРЫМУ ТАК И НЕ ПОБЫВАЛ/, ТАМ ВСЕГДА ВСЁ СЕКРТЕНО И ДЛЯ РУССКИХ ОФИЦЕРОВ ДА ГЕБИСТСКИХ СТУКАЧЕЙ БЫЛО

Leave a Comment