Новини

Київстар запускає найдешевший тарифний план: подробиці

Український оператор телекомунікацій Київстар запустив тарифний план “Дзвінки для батьків”, створений спеціально для людей старшого віку.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Новий тариф буде вигідним для тих, хто користується тільки голосовим зв’язком і не потребує послуг мобільного інтернету.

Коментар: “Кількість українців, котрі активно користуються мобільним інтернетом постійно зростає. Але є й ті, кому потрібні тільки дзвінки. І ми хочемо, щоб наші тарифи відповідали і їх потребам. Статистика вказує, що в першу чергу це стосується абонентів у віці від 60 років. Тому саме для них ми створили доступний тариф лише для дзвінків“, – коментує запуск нової пропозиції Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

У тарифі “Дзвінки для батьків” за 60 грн на місяць абоненти отримають безлімітні дзвінки у мережі Київстар, а дзвінки на номери інших мобільних операторів та номери фіксованого зв’язку будуть коштувати лише 0,6 грн/хв.

Також для абонентів, котрі будуть користуватися цим тарифом на смартфоні, – передбачені бонусні 100 Мб мобільного інтернету, наприклад, на випадок автоматичного оновлення додатків і т.п.

Перейти на умови нового тарифу можуть діючі абоненти Київстар у віці від 60 років, якщо вони користуються послугами оператора не менше 3 місяців. Для цього необхідно відвідати один із фірмових магазинів оператора із паспортом та ІНН, щоб оформити договір.

На час карантину для підключення потрібно лише зателефонувати оператору довідкового центру за номером 466*222 та назвати свій індивідуальний податковий номер.

Для абонентів, які не планують користуватися мобільним інтернетом, оператор пропонує тариф передплати “Київстар Комфорт”.

Leave a Comment