Важливо Волинь Новини

Кому ще керівництво Луцька дозволило працювати під час карантину

Депутати Луцької міської ради дозволили працювати ще ряду закладів у місті. Таке рішення прийняли під час онлайн-сесії 6 травня.

Зокрема дозволили працювати магазинам, що торгують пестицидами, агрохімікатами, кормами, побутовою хімією та засобами гігієни, деталями і приладдям для транспортних засобів та сільськогосподарської техніки.

Окрім того, надали дозвіл на роботу магазинам, що торгують засобами зв’язку та телекомунікацій, у тому числі мобільними телефонами, смартфонами, планшетами, ноутбуками та іншими товарами, що відтворюють та передають інформацію, торгують технічними та іншими засобами реабілітації, транспортними засобами.

Послаблюють карантинні вимоги й для салонів та майстерень оптики, а також веломагазинів та майстерень з ремонту велосипедів.

Дискутували депутати міськради і щодо роботи магазинів, що продають будівельні матеріали, але рішення щодо їх роботи залишили без змін. Згідно з постановою Кабінету Міністрів, такі магазини працюватимуть, поки що, лише на адресне доставлення товару.

До слова, від сьогодні працюватимуть також об’єкти з технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, ремонту офісної та комп’ютерної техніки, устаткування, приладдя, побутових виробів і предметів особистого вжитку, діяльності з підключення споживачів до інтернету, з виготовлення технічних та інших засобів реабілітації, хімчистки, пункти виготовлення ключів.

Крім того, депутати ради залишили в силі обмеження на роботу кінотеатрів, театрів, музеїв, галерей, бібліотек та інших культурних і розважальних закладів, дитячих розважальних центрів та клубів, майданчиків, у тому числі спортивних, фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів, але дозволили відкрити для відвідувачів зоопарк.

Leave a Comment