Важливо Волинь Новини

Місцевий депутат подає до суду на Ігоря Гузя

Депутат Володимир-Волинської міської ради Максим Климюк “відшпетив” нардепа Ігоря Гузя та звинувативши останього, що підконтрольне йому інтернет-видання “Буг” перетворилося на ігітаційний рупор.

Про це він написав на своїй сторінці у мережі Factbook.

Подаємо допис без змін:

“Шановний, Ігоре Володимировичу,

Змушений звертатися до Вас, бо “за чутками” саме Ви контролюєте інтернет ресурс “БУГ”.
Прикро, що видання, яке прийшло в інформаційний простір нашого міста, як об’єктивне та опозиційне «еволюціонувало» в провладний, агітаційний рупор. Підігруючи і вихваляючи, ігноруючи відверті прорахунки та зловживання місцевих чиновників.
Тому десь підсвідомо, як і кожен, хто здатен думати і аналізувати, я розумів, що після критики місцевої влади, конфлікту з виданням і його власниками не уникнути.
Більше року, «незалежний» «БУГ», «не помічав» Максима Климюка і це мене влаштовувало.
Шкода, звичайно, що жодного разу не відгукнувся та інформаційно не підтримав, нашу ініціативу #мипоруч. До нас звернулися десятки людей, які потребували допомогу, завдяки Вашим читачам, їх могло бути набагато більше.
Та Бог з ним, як то кажуть. Нехай це залишається на совісті редакторів і тих, хто дає їм вказівки, замовляючи «музику».
Але тепер показове ігнорування переростає у відверте цькування. І якщо до гидоти «Княжого Граду», я уже звик, то поширення бруду від колись поважного «БУГу», який кожен напряму пов’язує з Вами – Ігоре Володимировичу, і Вашими помічниками, мені неприємне та обурливе.
Адже у нас з Вами завжди були хороші відносини. І я особливо вдячний, що зумів з Вашою допомогою дотиснути владу та відкрити спортивний майданчик біля першої одинадцяти річки.
Тож, що сталося? Невже зараз в державі не має інших проблем, як Максим Климюк з Володимира – Волинського??? Повірте, сьогодні жителів округу, який Ви представляєте у ВР, і жителів Володимира – Волинського в т.ч., турбують зовсім інші питання і проблеми! Вони думають, як вижити!
Їх турбують малі заробітні плати, проблеми в медицині та освіті, одні з найвищих комунальних тарифів, не заасфальтовані вулиці, розпродаж міського майна, забудова історичного центру міста, розкрадання бюджетних коштів, холодні квартири, темні пішоходні переходи і т.п. Усе те, що сьогодні стало «непомітним» для Вашого «БУГу».
Ігоре Володимировичу, здається Вам насправді, є чим зайнятися.
У мене в житті також є пріоритети! Сім’я, родина, діти. Улюблена робота. З однодумцями хочемо продовжувати допомагати людям. Настільки, наскільки у нас буде виходити. Не треба мене сварити з людьми з якими я маю хороші відносини, у тому числі і з Ігорем Пальонкою. Нам ще тут жити. На відміну від Вас та Ваших помічників.
Тому витрачати енергію, щоб відбивати постійні інформаційні атаки від коаліції Саганюк – Гузь мені дуже шкода. Та й постійно читати про «бурштинового регіонала» вже порядком набридло не лише мені, а й володимир – волинцям. Про що вони багато пишуть, телефонують та говорять під час зустрічей.
Давайте вже щось жовтіше та брудніше. Пропоную так: «Максим Климюк, порушуючи карантин, розважався з дівчатами легкої поведінки, які повідомили незалежним виданням «БУГ» та «Княжий Град», що у нього на грудях є тату Януковича та Азарова» Чи кого там ви собі вирішите.
Особисто я не маю жодних претензій до журналістів, я їх давно і добре знаю, вони виконують свою роботу, як можуть. Проте, цю відверту замовну брехню, читають мої діти і рідні, і це прикро.
Тому, вперше в житті, я вирішив подати до суду. Буде для мене новий досвід. Моральну компенсацію у розмірі 5000 грн. (сума символічна і для Вас зрозуміла), я з радістю передам сім’ї, яка потребує кошти для лікування дитинки з особливими потребами. Таким чином зробимо ще одну добру справу! Сподіваюся цього разу уже конкретно за Ваш рахунок, а не коштом державного бюджету, який наповнюється з кишень українців.
До свого посту додаю скріншоти останніх публікацій контрольованих вашою новою-старою командою видань.”

Leave a Comment