Новини

Стало відомо скільки мільйонів отримала Юлія Тимошенко компенсації за “політичні репресії”

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко задекларувала 148 млн гривень в якості «компенсації шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років».

Про це свідчить повідомлення, яке раніше з’явилося на сайті НАЗК. З повідомлення випливає, що 24 квітня Тимошенко отримала 148,3 млн гривень компенсації на стадії досудового врегулювання. Кошти надійшли від американської юридичної компанії Reid, Collins, Tsai LLP.

Про це вона написала на своїй facebook-сторінці.

Допис Тимошенко, фото: facebook

Відповідно до законодавства, я відразу задекларувала отриманий дохід. Інших подробиць не буде через законодавче регулювання у США щодо юридичних обмежень у справі.

Відомо, що раніше нардеп Лещенко показав, що Тимошенко задекларувала, що 24 квітня 2020 року вона отримала еквівалент 148 мільйонів 345 тисяч 441 гривень від компанії Reid, Collins, Tsai LLP. Вид доходу.

Він пояснив, що дохід від цієї ж компанії (Reid, Collins, Tsai LLP) в 2019 році декларував також депутат від партії Тимошенко Сергій Власенко.

 

У квітня 2013 року Європейський суд з прав людини визнав незаконним рішення про арешт екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

У 2011 році вона була засуджена до 7 років позбавлення волі у справі про перевищення службових повноважень при підписанні газових угод з РФ в 2009 році.

 

1 коментар

  • А хто ще отримав таку компенсансацію від цієї компанії? І які мають збитки від того,чого в загалі не було? І як свідчила сама Тимошенко, у неї ніколи нічого не було.І як це Тімошенко стала єдиною політичною репресованною людиною в Україні,кому завдано таких величезних збитків.

Leave a Comment