Новини

Компанія “Нова пошта” змінила свою назву і оприлюднила нову

У компанії Нова Пошта очікуються зміни. Стало відомо про те, що вона може називатися по-іншому.

Про це повідомляє Дніпровська панорама із посиланням на пресслужбу Нової Пошти.

Як повідомив Юрій Беневітський, директор підрозділу Nova Poshta International, або, по міжнародному коду – NPI, його організація вирішила змінити назву. Тепер вона звучить як Нова Пошта Глобал, або ж NPG (Nova Poshta Global). Причини, в таких змінах, «філософські» – вони пов’язані з тим, що нова назва краще відображає специфічний світогляд компанії.

Як вважає сам Беневітський, стара назва – International – немов би вказувала на існування деяких кордонів між країнами і націями. Нова ж, навпаки, ці кордони стирає, натякаючи: весь світ – одне ціле. Користуючись послугами Нової Пошти, громадяни України можуть вільно здійснювати покупки в будь-якій країні світу. Це особливо важливо під час нинішньої несприятливої епідеміологічної ситуації, яка потягнула за собою карантин і як наслідок, закриття кордонів.

Новая Почта скоро будет называться по-другому

За заявами керівництва «Нової Пошти», їм би хотілося вкласти в нову назву міжнародного підрозділу і інший сенс.

Нова пошта доставляє не тільки посилки. Вона робить ближче далекі країни, в яких ви, можливо, ніколи не зможете побувати – а ви, як ні в чому не бувало, робите покупки на інтернет-платформах з цих країн. Без допомоги інтернету і пошти ви б ніколи не змогли зробити це, або отримали б бажаний закордонний товар з величезною переплатою у якого-небудь неблагонадійного монополіста.

Компанія «Нова пошта», нагадаємо, продовжує доставляти посилки навіть в умовах карантину.

Кур’єрська служба працює також, як і раніше, без будь-яких затримок і обмежень. Кур’єри зобов’язані доставляти посилки всім громадянам, включаючи тих, хто перебуває в карантині. Також недавно поштова організація змінила свої правила, за якими здійснюються покупки на торгових платформах онлайн.

Тепер, коли ви робите їх, то можете використовувати систему страховки. При ній гроші не знімаються з вашої картки, а просто заморожуються на ній до того моменту, поки ви не підтвердите успішне отримання посилки. Це страхує від шахрайства всіх, як покупців товарів, так і їх продавців.

Leave a Comment