Новини

Лідер КНДР Кім Чен Ин вперше за 20 днів з’явився на публіці та шокував світ

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, якого низка відомих ЗМІ вважали смертельно хворим або і зовсім мертвим, прийняв участь в церемонії відкриття заводу фосфорних добрив в місті Сунчхон.

Про це пише znaj.ua з посиланням на державне інформаційне агентство Північної Кореї ЦТАК, яке оприлюднило також і ряд фотографій з ним.

Варто зауважити, що на лідера КНДР не бачили на публіці з 11 квітня, і його відсутність викликала хвилю припущень про його здоров’я, зокрема деякі відомі ЗМІ написали, посилаючись на власні джерела, що Кім Чен Ин помер після складної операції на серці.

Кім Чен Ин, фото: Getty Images

Але наразі останній знову з’явився на публіці та взяв участь в церемонії відкриття заводу фосфорних добрив в місті Сунчхон. Так, на деяких фотографіях видно банер “Церемонія завершення будівництва Сунчхонського заводу з виробництва добрив” з датою заходу – “1 травня 2020 року”, а також і самого Кім Чен Ина.

Варто зауважити, що фото з лідером КНДР в ЦТАК не викладали з  12 квітня, а в останні тижні публікуючи лише привітання від його імені. Як пише південнокорейське агентство “Ренхап”, Кім Чен Ин не з’являвся на публіці з 11 квітня і пропустив, зокрема, церемонію з нагоди 108-річчя від дня народження засновника КНДР Кім Ір Сена.

Leave a Comment