Новини

Близького соратника Лукашенка запідозрили у нетрадиційній орієнтації

Досить несподівана з’явилася інформація про близького соратника Олександра Лукашенка міністра закордонних справ Білорусі Володимира Макеєва.

Про це пише Politeka з посиланням на німецький портал The Dozen News, що глава зовнішньополітичного відомства Білорусі нібито приховує свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Втім, жодних доказів іноземні ЗМІ не приводять.

Лукашенко знає про схильності Макеєва і тримає цю інформацію при собі в якості компромату. Міністр закордонних справ змушений приховувати свою орієнтацію: у Білорусії ставлення до гомосексуалістів залишається упередженим, йдеться в статті.

У свою чергу телеграм-канал “Дилетант” пише, що в розробку західних спецслужб Макеєв потрапив ще в 1990-і роки.

За деякими даними, Захід розглядає Володимира Макеєва як наступника Олександра Лукашенка. Зазначається, що чинний глава МЗС  має досить проєвропейські погляди.

Чергові президентські вибори в Білорусі заплановано на літо 2020 року.

Додамо також, що на думку багатьох експертів, Лукашенко хоче зберегти владу в руках родини. Білоруський політолог Дмитро Болкунець вважає, що після влада Батька перейде його старшому сину Віктору, а від нього – до молодшого Миколаю, якого вже охрестили білоруським принцом Вільямом.

Leave a Comment