Важливо Новини

Над дівчиною, яка брала участь в паплюженні прапору в Запоріжжі, вчинили самосуд — відео

Нещодавно в соціальних мережах опублікували відео того, як в Запоріжжі молоді люди паплюжать прапор України. Дописувачі «вирахували» хто це може бути та оприлюднили інформацію. Тепер за ними почалося полювання. Одну з учасниць змусили вибачитись на камеру.

Ресурс «ZP/Now» опублікував відео на якому двоє молодиків зривали прапор України, потім один з них почав його топтати. За кадром лунав жіночий голос, очевидно ця ж дівчина й знімала, вона всіляко підбурювала хлопців та голосно сміялася.

Обережно, у відео присутня нецензурна лексика:

Після оприлюднення відео, зі зрозумілих причин, громадяни почали обурюватися подібній поведінці. Деякі взялися розшукувати тих, хто може бути причетним до злочину. Таки знайшли. Зокрема, дали послання на Інстаграм-сторінку дівчини. Під її постами багато гнівних коментарів.

Потім на тому ж каналі з’явилося відео, як учасниця вибачається на камеру, стає на коліна, після чого обливає себе невідомою рідиною (ймовірно зеленкою).

Один з хлопців, який нівечив державний символ, вибачився перед громадянами. Написав, що являється патріотом України, а вчинив протизаконні дії через зловживання алкоголю. Запоріжці зауважили, що пиятика не може бути виправданням.

Leave a Comment