Важливо Волинь Новини

«Перший раз за карантин зраділа, що маю маску», – волинська журналістка про очисні споруди в Липлянах

Лучан знову починає тероризувати незрозумілий неприємний запах невідомого походження.  Днями волинська журналістка Людмила Яворська разом з громадськими активістами побувала на міських очисних спорудах у Липлянах. Сказати, що вони є однією з причин поширення неприємного запаху – це нічого не сказати.

Подаємо допис без змін:

«400 мільйонів гривень. Стільки грошей Луцьк мав отримати на оновлення каналізації і міських очисних споруд в Липлянах. В червні минулого року Луцькводоканал заявляв про те, що активна фаза проекту почнеться найпізніше – через 10 місяців. Тобто в квітні цього року. Поки нічого не чути На мої запити “водоканал” давно не відповідає, то напишу хоч тут. Може, хтось таки “згадає” про цей важливий проект. Якому я так зраділа 10 місяців тому… Ех.

Днями змоталися з Mikhail Verpuchinskiy і Ангеліна Демчук на очисні. Воніща ще та, я вам скажу Як людина, яка вже роки чотири туди періодично навідується, таки можу давати якісь оцінки. І моя оцінка станом на зараз – очисні працюють на 2 з мінусом.

На відео – вже “очищені” каналізаційні стоки. Те, що зливають в Стир.

П.С. А, і окреме “вау” – за обпалений очерет біля очисних ставків. Точно прийшли відпочивальники і нашкодили…. Водоканал, зверніть і на це увагу. П.П.С. Перший раз за карантин зраділа, що маю маску», – йдеться у дописі.

Gepostet von Людмила Яворська am Mittwoch, 29. April 2020

Leave a Comment