Новини

Кравчук відкрито сказав Гордону, що думає про Путіна: “Не по голові шапка”

Перший президент незалежної України Леонід Кравчук висловив свою думку по беззмінному лідерові Росії Володимиру Путіну. Він вважає його небезпечним для всього світу.

Екс-президент України Леонід Кравчук вважає, що Володимир Путін на чолі Росії небезпечний не тільки для нашої країни, але і існування всього світу. Про це він заявив в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону.

“”Не по голові шапка” Путіну президентство в Росії. Він хоче піднятися до висоти царя, диктатора … одноосібно правити”, – заявив Кравчук.

На його думку, Путін є “грамотною людиною”, однак через імперські устремління свою грамотність використовує неправильно.

Він дійсно грамотний. Він легко говорить, він знає мову, знає історію. Але бути грамотним і бачити цю грамотність в якомусь єдиному глобальному світі – це далеко не одне і те ж. Скажу більше. Чим більше грамотності в глобальному світі і невміння її використовувати для порятунку глобального світу, тим небезпечніше ця грамотність стає “, – заявив перший президент незалежної України.

Він визнав, що домовлятися з Путіним – марна справа.

“Людина тиску, людина сили. Людина не діалогу, людина не дискусій, не компромісів”, – описав Кравчук Путіна.

Він констатував, що подібна людина, що володіє великою країною і величезною військовою міццю, може бути небезпечна для всього світу.

Leave a Comment