Волинь Новини

В місті на Волині від коронавірусу одужали двоє людей, серед них медик

Як стало відомо, за минулу добу в Нововолинську одужали ще два пацієнти, які хворіли на коронавірус. Один з них – лікар. Після пройденого курсу лікування діагностування методом ПЛР двічі підтвердило  у них негативний результат.

Нових випадків захворюваності не виявлено, – повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Таким чином, станом на 10:00 28 квітня у Нововолинську зареєстровано 41 випадок захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. П’ять людей одужали від цієї хвороби. Два випадки завершилося  летально.

Серед усіх хворих на коронавірус пацієнтів  нашого міста 6 лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ, троє людей перебувають у реанімації, з яких 1 підключений до апарату ШВЛ, а  ще 20 отримують лікування амбулаторно. 5 хворих з Нововолинська лікуються в обласній лікарні.

Всього у Нововолинську взято 372 забори матеріалу на виявлення вірусу COVID-19  методом ПЛР,  в тому числі за минулу добу – 22.

До слова, усього зроблено 120 швидких тестів,  а за минулу добу-7.

Нагадаємо, 27-го квітня в Нововолинську повідомили про можливість розповсюдження нового вогнища захворювання: у жінки, яка перебуває на лікуванні в гематологічному відділенні Волинської обласної клінічної лікарні, підтвердили Covid-19. На Великодні вихідні вона приїжджала додому.

Також 27-го квітня повідомляли про один новий випадок коронавірусу, захворіла медпрацівник.

Станом на 10:00, 28-го квітня на Волині підтвердили 260 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію.

Leave a Comment