Новини

В розпал епідемії коронавірусу Лукашенко “вигнав” білорусів на суботник

Незважаючи на критичну ситуацію з поширенням коронавірусу,  в суботу, 25 квітня, в Білорусі стартував загальнонаціональний «республіканський суботник», на який вийшли всі працівники країни.

Сам же президент країни Олександр Лукашенко відправився саджати дерева в село неподалік від Чорнобиля. Про це повідомляє БелТА.

Високопоставлені чиновники, які  беруть участь в суботнику, працюють без захисних масок і на близькій відстані один до одного. Серед них – заступник голови місцевого парламенту Анатолій Ісаченко і помічник Лукашенко Олександр Суботін.

“Держоргани, місцева влада, інші організації проводять суботник на робочих місцях або упорядковують історико-культурні цінності, території населених пунктів, готують дитячі оздоровчі та спортивно-оздоровчі табори до літнього сезону. Участь у суботнику беруть і керівники держорганів”, – повідомляє агентство.

Сам президент відправився в селище Лясковічі, яке знаходиться на території Національного парку “Прип’ятський” і постраждало в результаті катастрофи на ЧАЕС. Лукашенко буде садити сосни.

Leave a Comment