Новини

Саакашвілі повідомив, як буде знаходити спільну мову з Аваковим

У екс-президента Грузії, колишнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі схоже немає сумнівів в тому, що він таки отримає посаду віце-прем’єр-міністра з реформ в Кабміні Дениса Шмигаля.

Тому в коментарі журналістам «НВ» він заявив, що готовий плідно працювати на благо України.

Відповідаючи на запитання, чи не спалахне знову конфлікт у нього з міністром МВС Арсеном Аваковим, Саакашвілі зазначив, що МВС знаходиться в підзвітності Офісу президента і саме на Банковій вирішують, кому сьогодні очолювати МВС. За словами Михайла Саакашвілі, його обов’язки взагалі ніяк не перетинаються з повноваженнями Арсена Авакова. Тому приводу для того, щоб почати конфліктувати – немає і бути не може.

При цьому Саакашвілі підкреслив, що він повертається у владу для того, щоб нарешті зробити те, що планував спочатку, а саме – провести ряд найважливіших реформ в Україні. Конфлікти сьогодні абсолютно не потрібні, адже і так ситуація в країні вкрай складна, будь-які конфронтація всередині владної команди лише погіршить і без того важку ситуацію. Ніхто не може спрогнозувати, які проблеми України будуть чекати після виходу з карантину, тому кожному потрібно переступити через себе і забути про конфлікти і особисті амбіції.

Leave a Comment