Новини

Укрпошта доставить одноразову грошову допомогу українцям

Уряд схвалив необхідні зміни для забезпечення безперервного строку виплати окремим категоріям населення одноразової грошової допомоги у розмірі 1000 грн, яку доставлятиме Укрпошта. Відповідне рішення прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 22 квітня.

За словами Міністра інфраструктури України Владислав Криклія, зараз виплата одноразової грошової допомоги фактично відтерміновується на 9 днів, оскільки виплатний період в Україні закінчується 25 числа поточного місяця і починається лише 4 числа наступного місяця. Тепер завдяки прийнятим змінам у разі неможливості виплати одноразової грошової допомоги протягом 5 календарних днів Укрпошта забезпечуватиме її виплату та доставку без врахування обмежень щодо виплатних періодів.

Одноразову грошову допомогу в розмірі 1000 грн зможуть отримувати окремі категорії пенсіонерів, особи з інвалідністю з дитинства, діти з інвалідністю та одержувачі різних видів державної соціальної допомоги. Передбачається, що її буде доставляти АТ “Укрпошта” в рамках виплатного періоду, що встановлений для виплат пенсій з 4 по 25 число місяця протягом 3 місяців поспіль, до 25 червня 2020 року.

Leave a Comment