Новини

У Зеленського наголошують на неприпустимості конфліктів між головами ОДА та мерами

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак наголошує на неприпустимості конфліктів між керівництвом ОДА та мерами міст і зазначає, що президент Володимир Зеленський оперативно отримує інформацію і від керівників областей, і від мерів.

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, у вівторок на селекторній нараді керівника ОП із головами обладміністрацій, яку Єрмак провів за дорученням Зеленського, він через відеозв’язок познайомив голів ОДА зі своїми заступниками та закликав їх до активнішої комунікації з профільних питань.

“Зокрема, наголошувалося на необхідності поліпшити швидкість отримання інформації від місцевої влади, особливо даних критичного значення”, – йдеться в повідомленні.

У свою чергу мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко зазначив, що керівники областей мають тісніше співпрацювати з міськими головами, адже вони є лідерами місцевих громад.

“У деяких мерів є своя точка зору на низку питань, але є питання державного рівня. Мери мають відповідати за свої рішення”, – зазначив Кличко.

Було досягнуто домовленості про проведення найближчим часом селекторної наради з мерами, де ці питання будуть розглянуті предметніше.

Leave a Comment