Новини

“Бобромен” – Олег Ляшко став на захист бобрів, загиблих в пожежах

Головний радикал країни – Олег Ляшко став на захист бобрів, загиблих в пожежах.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко зібрав в мережі фотожаби, які в іронічній формі описують його виступ у Верховній Раді в 2016 році, і заявив, що його слова актуальні і сьогодні. Про це він написав у своєму Facebook, – передає Znaj.ua

Нагадаємо, що 4 роки тому – у 2016, Олег Ляшко, виступаючи в парламенті, заявив, що в Києві хочуть засипати одне з озер, на місці якого збираються будувати будинки. Радикал виступив на захист бобрів, які живуть в цьому озері.

Йшлося про озеро Качине в Дарниці. Ляшко під час тодішнього виступу зазначив, що обговорював проблему бобрів з мером міста Віталієм Кличком. Радикал поставив градоначальнику просте запитання – “куди подіти бобрів?”. На що Кличко нібито запропонував переселити бобрів у зоопарк. Ляшко ж у відповідь запропонував Кличку пересилити в зоопарк його чиновників.

Після його виступу користувачі соцмереж публікували різні меми, які Ляшко позбирав  собі у пост.

Через чотири роки Ляшко вирішив знову попіаритись на бобрах. Тепер він виступив на захист тварин, загиблих в пожежах.

“Чотири роки минуло, а меми зі мною і бобрами досі актуальні. Тому що, на жаль, цих тварин, нікому захистити від тварюк-людей. Можливо, вони не такі симпатичні, як коали або кенгуру, яким співчував весь світ. Але вони нічим не завинили, щоб люди забирали у них рідний дім – озера і ліси!” – написав він.

 

10087763081

10087762521

 

Leave a Comment