Важливо Волинь Новини

На Волині депутат видав акцію торгівельної мережі за власну

Депутат Копачівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) Рожищенського району Олег Савчук пропіарився на соціальній ініціативі корпорації «АТБ».

На фейсбук-сторінці «Копачівська громада» 18 квітня був розміщений допис із чотирма фотографіями Олега Савчука, на яких місцевий депутат роздає пакети з продуктовими наборами і логотипом торгівельної мережі «АТБ».

Як відомо, корпорація «АТБ» виділила 100 мільйонів гривень для допомоги соціально незахищеним верствам населення у всіх регіонах України і реалізує цей проект спільно з Міністерством соціальної політики та його територіальними підрозділами на місцях.

Проте представники органів місцевого самоврядування та депутати різного рівня часто присвоюють собі ініціативу корпорації «АТБ», пов’язану з реалізацією соціального проекту, цим самим, вводячи в оману одержувачів допомоги і прагнучи таким чином покращити собі свій політичний імідж для майбутніх місцевих виборів.

Інформацію про це корпорація «АТБ» оприлюднила в офіційній заяві 15 квітня.

За приклад, у заяві наводили дії депутата з Бердянська Віктора Цуканова; висловлювання нардепа з Тернополя Андрія Богданця, який запевняв, що саме за його ініціативою мережа «АТБ» передає соціально незахищеним жителям регіону безплатні продуктові набори; вчинки представників команди Ігоря Буткова з Сєвєродонецька, які видавали зелені пакети «АТБ» як допомогу від імені свого депутата; заяви політичної сили «Бджола» з Кам’янського, яка називала продуктові набори від «АТБ» власною адресною допомогою місцевим жителям.

Незважаючи на таку різку заяву, депутат Копачівської ОТГ Рожищенського району Волині Олег Савчук, також, не упустив нагоди попіаритися на продуктових наборах «АТБ». У дописі на фейсбук-сторінці громади він названий «волонтером, який розвіз благодійну допомогу для одиноких, пенсіонерів, інвалідів у селах Копачівської громади».

Передавати та розвозити продуктові набори від торгівельної мережі мали би соціальні працівники, без жодної реклами.

На Волині депутат використав соціальну акцію торгівельної мережі для власної реклами

Leave a Comment