Новини

“Чорновол потрібне примусове психіатричне лікування, а не домашній арешт” – Невінчаний

Як стало відомо, Печерський суд Києва відправив Тетяну Чорновол, яку підозрюють у вбивстві людини, на цілодобовий домашній арешт майже на два місяці

Член Політради “Опозиційна платформа – За життя” і депутат Миколаївської обласної ради Максим Невінчаний вважає, що журналістці та колишній народній депутатці Тетяні Чорновол потрібне примусове психіатричне лікування, а не домашній арешт.

Про це він сказав в ефірі ток-шоу “15” на телеканалі ZIK.

“Нагадаю, що Тетяна Чорновол стала відомою після інформації, що Тетяну Чорновол, яка знімала маєток Януковича, побили. У людей склалося хибне враження, що її саме через це побили. І я вважаю, що її потрібно  не під домашній арешт відправити, а на примусове лікування в психіатричну лікарню. Тому що по усіх симптомах, необхідно в цьому ключі розбиратися. Це моя думка”, – сказав Максим Невінчаний.

Разом з тим він додав, що сьогоднішня влада – це продовження режиму Порошенка.

“Нічого не змінилося. Ми бачимо, що сьогодні у нас не президент Голобородько, а молодий Порошенко. Ось цей серіал ми дивимося. І нічого не станеться саме з цими справами”, – сказав гість ток-шоу.

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід екснардепу Тетяні Чорновол, яку підозрюють у вбивстві людини. Зокрема, підозрювану відправили на цілодобовий домашній арешт майже на два місяці.

Зазначимо, у четвер зранку, 16 квітня, почались судові слухання по справі Чорновол.

Як відомо, напередодні Тетяні Чорновол відмовили у відводі судді Печерського райсуду Києва Сергія Вовка, який повинен обрати їй міру запобіжного заходу.

Колишню нардепку підозрюють у підпалі офісу Партії регіонів у Києві під час Майдану у лютому 2014 року. Внаслідок пожежі загинув співробітник офісу Володимир Захаров.

Leave a Comment