Новини

Застрелив жінку та вистрибнув з вікна: сталася страшна трагедія

Житель Кривого Рогу розстріляв з рушниці молоду жінку та важко поранив чоловіка, а коли поліцейські визначили його місце проживання і почали штурмувати квартиру, – покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна восьмого поверху.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, посилаючись на інформацію Національної поліції.

Ввечері 16 квітня 52-річний місцевий житель двічі вистрілив у бік жінки, 1994 року народження, в наслідок чого вона отримала вогнепальні поранення грудної клітини і від отриманих травм померла на місці. Потім він вистрілив у 26-річного хлопця, якого поранив у стегно. З вогнепальним пораненням хлопець доставлений в лікарню.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили ймовірного підозрюваного у скоєнні злочину.

Визначивши місце проживання  злочинця, поліцейські спробували його затримати, однак чоловік вистрибнув з вікна власної квартири, що знаходиться на 8 поверсі. Від отриманих травм він помер.

У нього вдома правоохоронці виявили вогнепальну зброю, з якої, ймовірно, стріляв в потерпілих. Її вилучили та направили на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Заступник глава МВС Антон Геращенко у своєму Facebook пише, що за попередньою інформацією, мотивом замаху на молоду пару стали ревнощі.

Leave a Comment