Новини

Встиг викликати поліцію: 51-річного чоловіка забили до смерті у власному домі

Уночі 14 квітня у Сингаях Коростенського району на Житомирщині в будинку знайшли вбитим 51-річного чоловіка.  Про це повідомляє Gazeta.ua.

Він устиг подзвонити в поліцію та повідомити, що невідомі вибивають в його будинку вікна. Патрульні негайно виїхали на місце, але вже знайшли господаря мертвим на веранді, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“Чоловік жив сам у будинку на околиці села. У поліцію про непроханих гостей він також повідомив особисто. У ході першочергових заходів нам вдалося з’ясувати, де чоловік перебував і з ким спілкувався напередодні. Під час огляду його тіла було виявлено травми голови. Причину смерті встановлюють фахівці судово-медичної експертизи”, – розповів начальник Коростенського відділу поліції Дмитро Гаращенко.

Поліцейські встановили причетних до злочину. Це жителі райцентру віком 26 та 39 років. У них вилучено речі з будинку загиблого.

Про обох відомо, що раніше вони вже мали проблеми із законом. Один із них зараз є фігурантом кримінального провадження за фактом розбійного нападу на коростенця у березні цьогоріч.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Підозрюваним загрожує до 15 років за ґратами.

Leave a Comment