Новини

Притула розповів, чи балотуватиметься в мери

Український телеведучий Сергій Притула зізнався, що йому лестить присутність у соціологічних опитуваннях щодо виборів у Києві, але зазначив, що поки у нього є “набагато нагальніші питання”, ніж балотування в мери столиці.

Український телеведучий і шоумен Сергій Притула заявив в інтерв’ю “Українській правді”, яке вийшло 14 квітня, що у нього поки немає часу думати про висунення своєї кандидатури на виборах мера Києва.

“Насправді я зараз не маю часу, чесно кажучи, розпилятися на оці речі, тому що я зараз не є учасником якоїсь кампанії чи ще якоїсь біди. У мене набагато нагальніші питання. Насамперед – це те, що в мене конкретно станом на цей момент, як і, мабуть, у більшої половини українців, не все гаразд із роботою, у мене простій. А я повинен дбати про своїх близьких”, – сказав Притула.

Телеведучий зазначив, що у його гумористичного колективу “Вар’яти” через карантин немає гастролей, тому доводиться виймати гроші з “певного запасу”, щоб, зокрема, виділяти кошти на волонтерство, яким він займається.

Притула підкреслив, що в таких умовах питання про мерство – “це абсолютно не пріоритетна історія”.

“Я навіть не дивлюся на якусь там найближчу перспективу, щоб до цих питань повертатися, тому що є нагальніші потреби. Поки ми не розрулимо ось це все, мені не цікаво дивитися на щось інше, і часу, як ви кажете, відверто, не дуже вистачає. І насправді трошки бентежить усвідомлення того, що цей карантинний процес може затягнутися. Зараз я ще маю можливість вкладати свої кошти в ці напрямки (ідеться про допомогу військовим і медикам. – “ГОРДОН”) там, де люди не встигають так багато накинути. Але мої запаси так само мають здатність вичерпуватися”, – сказав телеведучий.

Притула розповів, що друзі регулярно скидають йому результати соціологічних досліджень, у яких він фігурує як імовірний кандидат у мери, і йому дуже цікаво, звідки “всі коріння ростуть”.

“Я туди дивлюся – десь мені смішно, десь – не зовсім, тому що тільки за останні десь тижні три це вже якась третя чи четверта соціологія. У якійсь я є, у якійсь мене немає. В одній у [мера Віталія] Кличка якісь там відсотки, у [бізнесмена Андрія] Пальчевського, ще у когось. Я сиджу і не розумію: люди, але в нас зараз страшне у країні відбувається, а політики на чиїсь замовлення, хтось комусь там платить, перепрошую, це не гарне слово, але міряються піськами своїх рейтингів”, – сказав телеедуший.

Притула зазначив, що йому лестить присутність у рейтингах, і порівняв її з участю у премії “найкрасивіші”, дозвіл на яке він теж не давав.

“Чи лестить це мені? Звичайно, тому що я, як кожна нормальна людина, себе дуже люблю. І мені завжди є з чим прийти і показати жінці: “На, дивися! Бачиш? Бачиш, за кого заміж вийшла?”.. Мене багато разів раніше вставляли в такий конкурс “Найкрасивіші люди України”. Я жодного разу не дав свого дозволу, щоб мою пику там використовували. Жодного разу. Тим не менше її регулярно туди ліпили і казали: “Хочеш, щоб Притула виграв, – шли смс”. І хтось на моїй пиці заробляв. Усе це закінчилося в той самий момент, коли я пообіцяв редакції журналу, що подам на них у суд. Після того я різко став некрасивим”, – пожартував Притула.

Leave a Comment