Важливо Волинь Новини

Чи не інфікуються коронавірусом лікарі Володимир-Волинського ТМО

Про жінку з Устилуга, у якої виявили коронавірус, йшлося у матеріалі «У Володимирі-Волинському та Устилузі у жінок підтвердили коронавірус».

Голова Устилузької ОТГ Віктор Поліщук у коментарі  «ВолодимирМедіа» розповів, жінці 76 років. У березні захворіла на пневмонію й проходила лікування у Володимир-Волинському ТМО. При виписці їй був зроблений тест на коронавірус, який виявився позитивним. Наразі вона перебуває на самоізоляції разом з іншими членами родини. У будинку були проведені дезінфікуючі заходи.

З одного боку можна щиро порадіти за жінку, яка попри хворобу у такому поважному віці одужала. З іншого напрошується питання: чому мовчить керівництво лікарні та куратор медицини у Володимирі-Волинському? Адже на сайті міста, де щодня з’являється інформація, яка стосується КП «Володимир-Волинського ТМО» та захворювання на коронавірус, чомусь не йшлося про те, що на його базі проходила лікування пацієнтка з Устилуга, у котрої після виписки підтвердилося захворювання?

Разом із тим цікаво, чи були зроблені тести медикам, які контактували з жінкою? Чи знаходилися вони у захисних костюмах? Чи встановлено коло контактів? Адже від цього залежить їхнє здоров’я та життя. Оскільки вірус підтвердився тоді, коли жінка одужала й була виписана з лікарні.

Leave a Comment