Новини

Києво-Печерська лавра закривається на карантин

Києво-Печерська лавра, за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій столиці, закривається на карантин – там понад 90 підтверджених випадків інфікування коронавірусом COVID-19. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, Києво-Печерська лавра стала осередком розповсюдження захворювання у столиці – з 79 випадків захворювання, які зареєстрували за минулу добу, 63 зафіксували в лаврі.

“Всього в лаврі вже понад 90 підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Місто сьогодні направить в лавру мобільні рентгени і бригаду медиків для забору зразків для ПЛР-тестування”, – зазначив Кличко.

Нагадаємо, коронавірус COVID-19 в Україні, станом на ранок 13 квітня, зафіксований в 3 102 випадках.  Померли 93 людини, одужали 97. За добу зафіксовано 325 нових випадків.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов напередодні повідомив, що з початку епідемії COVID-19 в Україні зафіксовано вже 201 підтверджений випадок коронавіруса у дітей і 530 підтверджених випадків серед медичних працівників.

Leave a Comment