Важливо Волинь Новини

12 випадків COVID-19 підтверджено на Волині станом на 12 квітня

У Нововолинську зафіксовано 12 випадків коронавірусної інфекціїодин з яких летальний.

На офіційному сайті Нововолинської міськради повідомили, що 12-го квітня отримали результати ПЛР-діагностики, що підтвердили захворювання коронавірусом ще у шістьох осіб.

Статистику по коронавірусу в Нововолинську станом на 12-те квітня опублікували також в телеграм-каналі Нововолинськ інфо з посиланням на інформацію від Нововолинської ЦМЛ. Зазначається, що коронавірусна хвороба виявлена і у медичних працівників: молодшої медсестри та лікаря-інтерна.

6 нових випадків COVID-19 виявлено за останню добу.

До слова, нові пацієнти, у яких виявили коронавірус, були в контакті з першим 72-річним хворим на коронавірус нововолинцем, який помер 11-го квітня у Луцькій лікарні.

Як повідомили на сайті міста, 6 захворілих знаходяться вдома під наглядом свого сімейного лікаря та отримують необхідне лікування амбулаторно. Четверо перебувають в інфекційному відділенні Нововолинської центральної міської лікарні.

Один пацієнт з  числа контактних осіб померлого нововолинця, який лікувався у терапевтичному відділенні Нововолинської ЦМЛ , зараз перебуває  під наглядом лікарів Іваничівського Центру ПМСД.

Leave a Comment