Новини

Поїздку Зеленського в Оман оплатила його дружина – Офіс президента

Переліт президента України Володимира Зеленського в Оман і проживання в готелі в січні цього року сплатила його дружина Олена Зеленська, – пише Гордон.

Це випливає з відповіді глави Офісу президента України (ОПУ) Андрія Єрмака на запит народного депутата від “Європейської солідарності” Олексія Гончаренка, копію документа він опублікував у Telegram 9 квітня.

Єрмак підкреслив, що поїздка Зеленського Оман “не мала офіційного статусу, відбувалася із приватною метою та за власні кошти”.

“Переліт президента України разом із дружиною до Оману регулярним рейсовим літаком, а також їх проживання в готелі було здійснено за рахунок власних коштів дружини глави держави – Олени Зеленської”, – ідеться у відповіді.

Глава Офісу президента не відповів на запитання Гончарука, скільки співробітників Управління державної охорони супроводжували Зеленських у поїздці і чиїм коштом оплачували їхню роботу, посилаючись на державну таємницю.

Також Єрмак не повідомив, які документи під час поїздки підписав глава держави.

“Щодо результатів візиту та підписання документів, користуючись нагодою, ще раз підкреслюємо, що президент не здійснював державного офіційного візиту до Оману”, – ідеться у відповіді.

https://t.me/oleksiihoncharenko/1456?single

Leave a Comment